Täytyy sanoa ettei tuomari ymmärtänyt komian päälle :-) Hieno keltainen nauha saatiin ja täytyy sanoa ettemme olleet ainoita, muutama muukin "erilainen" oli uskaltautunut tälle tuomarille. Muuten reissu meni todella hienosti vaikka paikka oli tosi ahdas ja ihan mahottomasti oli koiria omistajineen ahtautuneena paikanpäälle. Jehu otti todella lunkisti näyttelytouhun, ei tarvinut päristä kenellekkään ja bortsu tytöt oli aika kivoja :-) Muut naiset ei herraa kiinnostanut :-)

Tässä Jehun arvostelu:

2-vuotias, maskuliininen, liian neliömäinen koira, jolla erinomaisen ystävällinen luonne. Hyvä päänmuoto, vaaleat silmät, korvat asettuvat oikein, purenta ok, mutta ylhäältä puuttui yksi hammas tapaturman vuoksi (esitetty eläinlääkärin todistus), hieman lyhyt ravi, hyvä ylälinja, niukasti kulm. niin edestä kuin takaa, liikkuu lyhyin askelin, häntä kiertyy liikkeessä selälle. AVO T

Kaikin puolin Jehu esiintyi aika mallikkaasti, liikkeet jäi vähän puolitiehen, kun oli niin pieni kehä ettei oikeen päästy kunnolla liikkeelle. Seisoi nätisti ja antoi hienosti kopeloida itseään :-) Tätä näyttely touhua joudutaan vielä jatkamaan paremman tuloksen puitteissa, mutta ehkä valitsemme jonkun toisen tuomarin seuraavalla kerralla :-)